Vloeronderhoud

Vloeronderhoud

Wij nemen bij het uitvoeren van vloeronderhoud de zorgen voor u weg. Uw bedrijf, uw vloer, dus ook uw visitekaartje! Wij verzorgen specialistisch vloeronderhoud in Culemborg en omstreken. Alvorens wij uw vloer gaan reinigen, analyseert ons deskundig schoonmaakteam eerst graag uw vloer om de juiste methode van vloeronderhoud te bepalen. Aan de hand van onze analyse kunnen wij u snel een duidelijk inzicht geven in de kosten ten aanzien van uw vloeronderhoud. Zo weet u altijd direct waar u aan toe bent.

Verschillende manieren van vloeronderhoud

De sfeer van uw bedrijf of kantoorruimte wordt mede bepaald door de uitstraling van uw vloer. Wij zorgen dan ook dat het vloeronderhoud tip top geregeld wordt. Door de verscheidenheid aan vloeren, zoals tapijt en vloerbedekking of houten- en parketvloeren is het uitvoeren van vloeronderhoud zeer belangrijk. Laat dit dan ook door een deskundige uitvoeren, zoals ons team van specialisten bij Magic Clean Schoonmaak.

Vloer reinigen

Wij kunnen op verschillende manieren uw vloer reinigen. Dit doen wij onder andere door:
– (Machinaal) schrobben van uw vloer
– Schuren en behandeling van uw parket- en houten vloeren
– Re-coaten van marmoleum- of linoleum vloeren
– Strippen en conserveren van vloeren
– Reinigen van vloerbedekking en tapijt
– Polijsten en kristalliseren van onder andere natuurstenen vloeren

Als we uw vloer reinigen gaan we zorgvuldig te werk. Schade is namelijk snel gemaakt en dit willen wij voorkomen. Ons team van specialisten staat daarom klaar om u verder te helpen met reinigen van uw vloer. Geïnteresseerd in wat wij voor u kunnen betekenen? Naast uw vloer reinigen, doen wij ook graag uw sanitairreiniging.

Vloeronderhoud