Woningen en shortstay

Woningen en shortstay

Wij zijn er ook voor de schoonmaak van woningen en short stay verblijven. Ook studentenkamers behoren tot onze mogelijkheden. Magic Clean Schoonmaak is een veelzijdig schoonmaakbedrijf en kunnen daarom ook uw particuliere woning, appartementen, short stay en studentenkamers schoonhouden. Ons team van specialisten staat klaar om samen met u uw wensen te bespreken om zo tot een arrangement op maat te komen. Wij houden hierbij altijd rekening met uw wensen, zoals voorkeur voor dag en tijdstip.

Magic Clean schoonmaak in de particuliere sector

Bij het schoonmaken van uw woning of short stay kunt u altijd rekenen op professionele dienstverlening van Magic Clean Schoonmaak. Wij komen altijd onze afspraken na en zorgen dat we ons op tijd melden, zodat we direct voor u aan de slag kunnen. Ons team van schoonmakers staat altijd paraat, ook bij uitval van ziekte, regelen wij een vervanger voor u. U gaat immers een zakelijke relatie met ons aan, en mag daarom ook verwachten van ons dat wij de woning of studentenkamer tot in de puntjes schoonmaken. Dit doen wij volgens onze hoge standaarden en de protocollen die we hebben opgesteld bij Magic Clean Schoonmaak voor ons personeel.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u weten wat wij voor uw woning, appartement of kamer kunnen betekenen? Of bent u benieuwd naar een van onze andere diensten? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Samen met u kijken wij graag naar de mogelijkheden.